Niel Joubert Eleanor Shiraz

€ 10,99

Bij de Joubert Familie zit de liefde voor goede wijn van in het bloed. Piet Joubert kocht in 1898 de boerderij Klein Simonsvlei voor zijn zoon Daniel, die op 22 jarige leeftijd startte met wijnmaken. De productie lag in die periode rond 50 ton druiven. Zo’n 50 jaar later produceert Daniel 800 ton druiven die worden verwerkt in de kelders van het landgoed.

Het bedrijf ontwikkelde zich tot een belangrijke speler in de wijnindustrie. In 1950 nam Daniel junior het over, (ook wel ‘Niel’ genoemd) en hij continueerde deze ontwikkeling. Dat wil zeggen: hij investeerde maximaal in de wijnkelders, en in de kwaliteit van de wijnen. Alleen het beste fruit wordt gebruikt om zodoende ook de hoogste kwaliteit te kunnen realiseren. De 3e generatie: Daniel Joubert (genaamd ‘Daan’) is nu verantwoordelijk voor de wijngaarden.

De wijngaarden van Niel Joubert hebben een onbeschrijfelijk mooi uitzicht over Paarl Vallei, in het hart van de Cape Winelands.

Serveertemperatuur: 16-18 graden

Bewaren: 5-7 jaar

Smaakprofiel: Stevig Rood

Biologisch: Nee

Past goed bij: Hoofdgerecht, Vlees, Wild

Land: Zuid-Afrika

Druif: Syrah

Oogstjaar 2012


terug

Laatst bekeken

Er zijn geen producten aanwezig in deze categorie.