Wijnproefclub

Wijnliefhebber en geïnteresseerd in nieuwe wijnen ?

Door middel van het lidmaatschap van onze wijnproefclub krijg je gratis toegang tot de proeverijen die we organiseren. Wij zijn onafhankelijk, en ons doel is om samen met jou de lekkerste wijnen te selecteren, en de leukste wijnproefclub van Nederland te zijn.

De wijnen:

De wijnen worden blind geproefd en geselecteerd uit wijnen die in de horeca en betere vakhandel (slijterij/wijnhandel) worden aangeboden. We zijn eind 2017 gestart met druif bij druif. De beste 10 Sauvignon wijnen, de 10 beste Viognier wijnen, de 10 beste Portwijnen...

Wat doen we?

Elke kwartaal organiseren we een wijnproeverij en selecteren we met jou de nieuwe wijnen die op onze site komen te staan. Wij doen als "wijnscout" het voorwerk en vragen hierbij elke proeverij aan vijftien liefhebbers om aan te schuiven en de nieuwe wijnen samen met ons te proeven en te beoordelen. Hieruit selecteren we de wijnen die op onze site komen te staan.

Wanneer is de eerstvolgende proeverij?

Meld je nu alvast aan voor de eerstvolgende wijnproeverij in November 2018. 

Datum en locatie zijn op dit moment nog niet definitief. Aanmelden kan per mail naar: info@amazinggrapes.nl

Meer voordelen:

Elke bestelling van minimaal 12 flessen levert je een bonuspunt op. Deze vertegenwoordigt een waarde van € 2,50. Heb je minimaal € 10,=, gespaard, dan kan het bedrag worden verzilverd bij een eerstvolgende bestelling.

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag te doneren aan Stichting Opkikker. In dat geval verdubbelen wij het gespaarde bedrag (link opkikker). 

Welkomsgeschenk:

Wij verwelkomen je graag als nieuwe klant en lid van onze wijnproefclub. En dat willen we belonen. In November en December 2018 ontvang je als nieuwe relatie van Amazing Grapes en lid van de proefclub een heerlijke Magnumfles (1,5 liter) gratis. De minimale bestelling om hiervoor in aanmerking te komen bedraagt 12 flessen. Vermeld Magnum bij je bestelling.

Aanmelden en kosten lidmaatschap:

Het eerste jaar kun je gratis deelnemen. Na het eerste jaar zal het lidmaatschap Euro 10,= per jaar gaan kosten.

Je kunt hierbij ieder moment starten of eindigen met een lidmaatschap. Aanmelden en opzeggen doe je per e-mail onder vermelding van aanmelden of opzegging lidmaatschap.

 

Aanmelden proefclub

  • 1e Jaar gratis lidmaatschap (daarna €10,- per jaar)
  • Gratis Proefplacemats na aanmelding
  • Elke bestelling levert €2,50 aan wijnbonus op. 
  • Elk kwartaal uitgenodigd voor een heerlijke en gratis wijnproeverij

     


 Je gegevens worden alleen gebruikt om in contact te komen.