Filter producten

Filters
Prijs
Druif
Aanbieding
Past goed bij
Smaakprofiel
Biologisch
Land
Weergave
Sorteren op
Wijnproeverij voor thuis
€ 20,00

Wijnproeverij voor thuis

Voor thuis of op kantoor bieden we onze Amazing Grapes "at Home" proeverij aan. We nemen 8 verschillende wijnen, 1 "mystery" wijn, wijnglazen en onze unieke Proefplacemats mee. De wijnen worden goed geproefd, gezamenlijk besproken en beoordeeld. Uitermate gezellig en zeer leerzaam. De duur van een proeverij is ca. 2 uur en is te boeken vanaf 6 personen. Prijs per persoon bedraagt 20,= Data en tijdstip gaan in overleg. Voor de exacte invulling en wensen nemen we vooraf contact met je op.

Aangenaam
€ 55,00 € 61,90

Aangenaam

Aangenaam met je kennis te maken. Wij vinden het leuk dat je onze winkel bezoekt en dat waarderen we graag met een mooi wijnproefpakket met 6 lekkere wijnen.

Koning Riesling
€ 75,00 € 83,82

Koning Riesling

Koning van de Elzas en de witte druif uit Duitsland. We hebben het over de Riesling. Wijnen die je volgens sommigen moet leren drinken. In dit heerlijke wijnpakket zitten 6 flessen wijn. Drie maal Duitsland en drie maal Frankrijk. De bodem en het microklimaat zorgen vooral voor de verschillen. Om de wijnen goed te kunnen beoordelen doen we er onze proefplacemats gratis bij.

Portproeverij voor thuis
€ 20,00

Portproeverij voor thuis

Wil je heerlijke en ook nog betaalbare port proeven en meer weten over de verschillende soorten port, goede porthuizen, hoe lang kan ik port bewaren en bij welke kaas past welke port? In 2 uur proeven en bespreken we 8 verschillende portwijnen. Zullen we de kaas of chocolade meenemen? Geen probleem. Voor minimaal 6 personen. Prijs per persoon bedraagt 20,= Bel of mail voor meer informatie.

Meer dan lekker pakket
€ 49,00 € 56,00

Meer dan lekker pakket

In dit wijnproeverij pakket zitten 6 heerlijke wijnen die hun prijs meer dan waard zijn.  Niet altijd complex, maar wel wijnen die van A tot Z kloppen. In het pakket zit een leuke, informatieve "wijnproefplacemat" en uitgebreide informatie over de te proeven wijnen. Nodig gezellig uw vrienden of buren uit en proef 6 heerlijke wijnen. Ook leuk als cadeau.

Vin Voyeur
€ 67,50 € 72,50

Vin Voyeur

Nieuw! Nog op zoek naar een gaaf wijncadeau? Wijnspel Vin Voyeur is voor de beginnende wijndrinker en is nu via Amazing Grapes te koop in combinatie met een prachtige wijnselectie uit onze winkel.

design cadeaudoos voor een fles wijn
€ 0,60 € 0,75

design cadeaudoos voor een fles wijn

Op zoek naar een originele verpakking voor een fles wijn? Kies deze stevige Design doos. Nu extra voordelig. Alleen in combinatie met een fles wijn uit onze winkel.