Filters
Prijs
Druif
Aanbieding
Past goed bijSmaakprofiel
Biologisch
Weergave
Sorteren op
Aangenaam
€ 55,00 € 61,90

Aangenaam

Aangenaam met je kennis te maken. Wij vinden het leuk dat je onze winkel bezoekt en dat waarderen we graag met een mooi wijnproefpakket met 6 lekkere wijnen.

Koning Riesling
€ 75,00 € 83,82

Koning Riesling

Koning van de Elzas en de witte druif uit Duitsland. We hebben het over de Riesling. Wijnen die je volgens sommigen moet leren drinken. In dit heerlijke wijnpakket zitten 6 flessen wijn. Drie maal Duitsland en drie maal Frankrijk. De bodem en het microklimaat zorgen vooral voor de verschillen. Om de wijnen goed te kunnen beoordelen doen we er onze proefplacemats gratis bij.

Meer dan lekker pakket
€ 49,00 € 56,00

Meer dan lekker pakket

In dit wijnproeverij pakket zitten 6 heerlijke wijnen die hun prijs meer dan waard zijn.  Niet altijd complex, maar wel wijnen die van A tot Z kloppen. In het pakket zit een leuke, informatieve "wijnproefplacemat" en uitgebreide informatie over de te proeven wijnen. Nodig gezellig uw vrienden of buren uit en proef 6 heerlijke wijnen. Ook leuk als cadeau.

Vin Voyeur
€ 67,50 € 72,50

Vin Voyeur

Nieuw! Nog op zoek naar een gaaf wijncadeau? Wijnspel Vin Voyeur is voor de beginnende wijndrinker en is nu via Amazing Grapes te koop in combinatie met een prachtige wijnselectie uit onze winkel.

design cadeaudoos voor een fles wijn
€ 0,60 € 0,75

design cadeaudoos voor een fles wijn

Op zoek naar een originele verpakking voor een fles wijn? Kies deze stevige Design doos. Nu extra voordelig. Alleen in combinatie met een fles wijn uit onze winkel.